• Home

OceanBI is een specialist op het gebied van Informatiemanagement en Datawarehousing. Onze drijfveer is om complexe uitdagingen praktisch te benaderen en snel inzicht te leveren. Op basis van bewezen methodieken boeken wij resultaat, zonder daarbij excessieve kosten te veroorzaken. Wij zijn recht door zee, consequent en betrokken bij de uitdagingen waar onze klanten voor staan. Nog voordat onze klanten een opdracht geven is het onze opdracht om complexiteit te reduceren: als het op een bierviltje kan, dan wordt het ook zo eenvoudig geleverd.

Innovatief informatiemanagement

OceanBI is een innovatieve organisatie gericht op automatisering van processen rond informatiemanagement in het algemeen en datawarehouse automation in het bijzonder. De innovatieve kenmerken worden gedragen door een unieke inzet van metadata management en de adoptie van in de praktijk bewezen (ontwikkel) methodieken. Deze combinatie legt het fundament onder het realiseren van supersnelle resultaten, terwijl de risico’s zeer beperkt blijven door de inzet van best practices

Heeft uw organisatie nog geen business
intelligence, of laten uw bestaande
voorzieningen te wensen over?

Maak direct
een afspraak

GO!

Klanten aan het woord

Nu we snel en eenvoudig beschikken over stuurinformatie kunnen we onze klanten optimaal van dienst zijn. Dit alles zorgt ervoor dat ons nieuwe informatiesysteem zichzelf binnen 1 maand heeft terugverdiend.

Stefan Vermeulen

Arcadis Aqumen Facility Management

DDM Studio

Met DDM Studio voor SQL Server wordt de bouw van een datawarehouse met een factor 4 versneld. Bovendien is het resultaat transparant en voorspelbaar, TCO reducties van tenminste 50% zijn in de praktijk bij alle projecten bewezen.

Wilt u een demo aanvragen?