• Home

Datawarehouse management

Uw datawarehouse speelt een cruciale rol binnen uw informatiemanagement. De output van uw datawarehouse vormt immers de basis voor uw rapportages; des te beter de structuur van de output, des te scherper uw inzichten. Wilt u zeker weten dat uw datawarehouse optimaal is opgezet? Bij OceanBI vindt u altijd een passende oplossing.

Hoe kan uw datawarehouse uw informatiemanagement versterken?

Lees meer

Metadata management

Uw bedrijfsprocessen genereren metadata – maar maakt u hier ook goed gebruik van? Metadata kan een uitstekende basis zijn voor verbeteringen binnen uw organisatie, van de controle op processen tot de kwaliteit van uw resultaten. OceanBI richt uw informatiemanagement zo in dat u actief van uw metadata gebruik kunt maken.

Wat doet uw metadata voor uw informatiemanagement?

Lees meer

Performance management

Wilt u zeker weten dat alle onderdelen van uw bedrijfsvoering optimaal presteren? Dan moet u niet alleen kunnen zien welke processen goed of slecht verlopen, maar ook waarom. Dit lijkt moeilijker dan het is, alle benodigde informatie is al voorhanden. Enige dat u nodig heeft om het te ontsluiten is de juiste strategie voor informatiemanagement.

Hoe profiteren uw processen van informatiemanagement?

Lees meer

Informatiemanagement door OceanBI

Hoe presteert uw organisatie? Waar liggen de mooiste kansen voor verbetering? Welke kritieke processen dragen het meeste bij aan uw omzet en uw toegevoegde waarde, en welke het minst?

Het zijn slechts een paar vragen, maar ze laten direct zien hoe belangrijk informatiemanagement is voor uw organisatie. Goed handelen vereist goed inzicht – en goed inzicht vereist goede informatie. De kwaliteit van uw informatie wordt bepaald door de kwaliteit van uw informatiemanagement.

Wilt u altijd kunnen beschikken over de informatie die u nodig heeft om uw visie vorm te geven? OceanBI brengt uw informatiemanagement in lijn met uw informatiebehoefte en houdt uw data waardevol.

De optimale keuze voor informatiemanagement

Zou u graag beter gebruik willen maken van de informatie in uw organisatie? OceanBI is specialist in actief informatiemanagement. Wij helpen u graag om meer inzicht uit uw gegevens te halen. Meer weten? Neem contact op met ons team en maak een afspraak. Wij leggen alles graag persoonlijk aan u uit.

Heeft uw organisatie nog geen business
intelligence, of laten uw bestaande
voorzieningen te wensen over?

Maak direct
een afspraak

GO!

Klanten aan het woord

Nu we snel en eenvoudig beschikken over stuurinformatie kunnen we onze klanten optimaal van dienst zijn. Dit alles zorgt ervoor dat ons nieuwe informatiesysteem zichzelf binnen 1 maand heeft terugverdiend.

Stefan Vermeulen

Arcadis Aqumen Facility Management

DDM Studio

Met DDM Studio voor SQL Server wordt de bouw van een datawarehouse met een factor 4 versneld. Bovendien is het resultaat transparant en voorspelbaar, TCO reducties van tenminste 50% zijn in de praktijk bij alle projecten bewezen.

Wilt u een demo aanvragen?