markerMaatwerkoplossingen

markerBetrokken & direct

markerResultaatgericht

markerSamen voor de beste oplossing

Consultancy
BI en Data Management

OceanBI biedt een breed spectrum aan BI en Data Management consultants – van technische specialisten tot mensen die op strategisch niveau meedenken. Onze consultants helpen jou bij projecten over de gehele breedte van uw organisatie, of specifiek gericht op één afdeling. Inclusief datawarehouse implementatie, dashboards bouwen, datamanagement, DDM Studio implementeren en meer! We werken samen met jou om ervoor te zorgen dat jouw bedrijf zo snel mogelijk waarde haalt uit de beschikbare data. Daarnaast nemen onze consultants jouw medewerkers mee in het vertalen van informatiebehoefte naar een BI oplossing. Daarmee borgen zij dat er ook kennisoverdracht plaatsvindt en dat zij jouw team opleiden zodat ze Business Intelligence zelfstandig kunnen uitvoeren en beheren.

Wij helpen je organisatie graag met een Datawarehouse Evaluatie, BI & Analytics en/of Data Management.

Vinden en binden van BI en Data Management specialisten

Voor veel organisaties ligt de uitdaging bij de hoeveelheid kennis binnen de organisatie om een goede BI omgeving op te zetten. Enerzijds om de informatiebehoefte goed in kaart te brengen en anderzijds om de kwaliteit, structuur en ordening van data verbeteren.

De grootste uitdaging? Goede BI en Data specialisten vinden, aantrekken, opleiden en behouden. OceanBI ondersteunt je hierbij. OceanBI heeft meer dan 20 jaar ervaring in Data Management en Business Intelligence. Onze mensen zijn geselecteerd op basis van vakbekwaamheid. Onze consultants hebben expertise op alle verschillende terreinen van Business Intelligence. Zij zijn MSCA-gecertificeerd en brengen hun kennis op heldere wijze in praktijk. Maar ook soft skills zoals communicatie vaardigheden en werkhouding moeten op orde zijn voordat ze in het team worden opgenomen.

Samen met jou werken we naar een situatie waarin jouw organisatie grip heeft op de data. Zodat jouw ambitie om datagedreven te werken en beslissingen te nemen op basis van data kan worden gerealiseerd. Wij zijn ons bewust van de omgeving die bij jouw organisatie hoort en passen ons aan, zonder daarbij onze eigen visie uit het oog te verliezen. Open en transparante communicatie is de basis voor al onze projecten en we hechten eraan om tijdens projecten actief kennis te delen.

Expertisegebieden

Datawarehouse Evaluatie

Datawarehouse Evaluatie

Wij kijken graag mee met het datawarehouse team om te analyseren waar eventuele verbeterslagen kunnen worden doorgevoerd.

BI & Analytics Consultancy

BI & Analytics Consultancy

Wij helpen jou en jouw organisatie om slimmere en betere beslissingen te nemen.

Data Management Consultancy

Data Management Consultancy

We zijn trots op het bouwen van duurzame, schaalbare en flexibele oplossingen voor bedrijfsgegevensbeheer.