markerMaatwerkoplossingen

markerBetrokken & direct

markerResultaatgericht

markerSamen voor de beste oplossing

DDM Studio
Data Warehouse Automation

Business Intelligence Platform DDM Studio

DDM Studio is een Business Intelligence platform dat is gebouwd om de complexiteit van bedrijfsanalyses te vereenvoudigen. Van het gehele data management traject tot het verkrijgen van bruikbare inzichten. DDM Studio is ontwikkeld voor organisaties, van IT-managers tot zakelijke gebruikers, die goed weten aan welke inzichten behoefte is, maar niet de kennis bezitten om een toekomstbestendig Datawarehouse te implementeren. Met DDM Studio is het bouwen van een goed ingericht datawarehouse voor jou niet langer een complex, kostbaar en tijdrovend proces. Maar het ontwerp, ontwikkelen, testen en implementatie van een goed fundament kan nu snel en eenvoud.

DDM Studio is een simpel integraal datamanagement platform, dat helpt in het automatiseren van datamanagement processen. De implementatie van dit platform helpt jouw organisatie met de gehele dataverwerking van ontsluiten van bronnen tot en met het presenteren van de data.

De voordelen van DDM studio

Door het automatiseren van je datawarehouse zijn er minder handmatige werkzaamheden nodig. Dit verkleint de kans op fouten en vergroot de consistentie en de kwaliteit van de gegevens waarop je je analyses baseert. Daarnaast gaat het verzamelen van de gegevens door het op deze manier samenvoegen van databronnen makkelijker, waardoor je sneller kunt beginnen met het maken van analyses van de gegevens en het trekken van conclusies over de stand van zaken van je organisatie. Doordat de IT-afdeling minder belast wordt met dit complexe onderdeel van business intelligence, bespaar je ook op de kostbare IT-werkuren.

Met DDM Studio

  • beng je  alle data samen op één centrale plek;
  • schoon je eenvoudig en snel jouw gegevens op;
  • combineer je intuïtief gegevens;
  • bouw je eenvoudig en snel interactieve rapporten met elke oplossing naar wens.

Aan de achterzijde doet DDM Studio het zware werk met scripting. Data wordt op de juiste plek gezet, in de juiste vorm geplaatst én klaargemaakt voor analyses. Hierdoor wordt jouw toegang tot data versneld en heb jij minder handmatig werk en onderhoud nodig. Dit zorgt ervoor dat de Analist of Data Scientist in jouw organisatie zich kan bezighouden met het analyseren van data in plaats van het verzamelen, ontsluiten, ordenen en structureren van de data.

DDM Studio groeit mee met jouw behoeften! Naarmate het gegevensvolume, de variëteit van bronnen exponentieel en vraag naar inzichten blijven toenemen, schaalt DDM Studio gemakkelijk op, om complexe gegevens op te nemen, waardoor het niet nodig is deze opnieuw te modelleren.

DDM Studio nu ook in de cloud

De laatste ontwikkeling binnen DDM Studio is dat deze nu ook in de Cloud staat. Onze Cloud gebaseerde nieuwe versie is volledig gebaseerd op Microsoft Azure.

Nu we snel en eenvoudig beschikken over stuurinformatie kunnen we onze klanten optimaal van dienst zijn. Dit alles zorgt ervoor dat ons nieuwe informatiesysteem zichzelf binnen 1 maand heeft terugverdiend.

(Stefan Vermeulen – Arcadis Aqumen Facility Management

Download DDM Studio brochure