markerMaatwerkoplossingen

markerBetrokken & direct

markerResultaatgericht

markerSamen voor de beste oplossing

Datawarehouse
Management

Welke activiteiten leveren de meeste omzet op? Welke bedrijfsprocessen zijn het meest gevoelig voor invloeden van buitenaf? Hoeveel kost jouw core business nu echt? En waar kunnen deze kosten het meest effectief worden teruggedrongen?

Iedere organisatie wil dit soort vragen snel en nauwkeurig kunnen beantwoorden. De data die hiervoor nodig is, is in moderne organisaties gelukkig in overvloed aanwezig – en datawarehouse management bepaalt of deze data ook daadwerkelijk effectief kan worden ingezet.

Wil je zeker weten dat jouw data zijn waarde behoudt? OceanBI legt uit waarom datawarehouse management zo belangrijk is en helpt je om de beste aanpak voor jouw organisatie te vinden.

Hoe belangrijk is datawarehouse management?

Een datawarehouse is het beste te vergelijken met een archiefkast. Datawarehouse management bepaalt hoe opgeruimd en overzichtelijk de archiefkast is. Is de kwaliteit van jouw datawarehouse management hoog, dan kun je altijd de stukken uit de archiefkast pakken die jij op dat moment nodig hebt. Dit is belangrijk aangezien er iedere dag vele nieuwe stukken worden toegevoegd.

Een bedrijf produceert immers continu nieuwe data, op talloze plaatsen en momenten. Op het eerste gezicht lijken er misschien weinig verbanden in deze informatie te zijn, maar jouw business intelligence kan hier vaak wel degelijk bijzonder interessante inzichten uit destilleren. Mits jouw datawarehouse management op de juiste manier is ingericht.

Effectieve oplossingen voor datawarehouse management

OceanBI biedt hoogwaardige business intelligence oplossingen voor organisaties en bedrijven die meer waarde uit hun informatie willen kunnen halen. Wij begrijpen dat je met één druk op de knop toegang wilt hebben tot alle rapportages die belangrijk zijn voor het succes van jouw onderneming. Scherpe, relevante datavisualisaties vereisen echter wel een sterke fundering. Daarom besteden wij altijd aandacht aan de kwaliteit van jouw datawarehouse management.

Ben je op zoek naar een betere manier om data op te slaan of wil je jouw datawarehouse management door een specialist laten evalueren? Neem contact op met OceanBI en maak een afspraak met een van onze experts. Wij werken graag met jou samen om een datawarehouse management oplossing te vinden die past bij jouw organisatie.

Maak een vrijblijvende afspraak

Terug naar Oplossingen BI en Data Management