markerMaatwerkoplossingen

markerBetrokken & direct

markerResultaatgericht

markerSamen voor de beste oplossing

Business Intelligence
Management

Hoe presteert jouw onderneming? Worden doelen en targets consistent op de juiste manier behaald? Waar liggen de beste kansen om effectiviteit en efficiency te verbeteren?

Business Intelligence verzamelt de informatie die jij nodig heeft om deze vragen te beantwoorden. En performance management laat zien welk antwoord de optimale resultaten biedt. Business Intelligence en Analytics maken het mogelijk om effectief aan te sturen op de doelen die voor jouw organisatie belangrijk zijn. Van de meest grootschalige processen tot individuele werkzaamheden. OceanBI heeft alle expertise in huis om Business intelligence en Analytics compleet op de behoeften van jouw organisatie af te stemmen.

Business Intelligence en analyse

De informatie die in jouw organisatie ontstaat is niet per definitie direct bruikbaar of overzichtelijk. Moderne organisaties hebben immers vele uiteenlopende informatiestromen. Business intelligence en Analytics kun je daarom ook wel zien als de fundering waarop jouw Business intelligence management gebouwd moet worden. Het ontsluit de informatie die je nodig hebt om werkprocessen effectiever en efficiënter te maken.

Daarvoor moeten jouw Business Intelligence en Analytics oplossingen natuurlijk wel met het oog op jouw strategie en doelstellingen ingericht worden. Je moet dus niet alleen van tevoren bepalen welke informatie het meest relevant is voor jouw strategie en doelstellingen, maar ook goed nadenken over de manier waarop deze ontsloten en gestructureerd wordt.

Vind de optimale oplossing met OceanBI

Goed business intelligence management is maatwerk – iedere organisatie is immers uniek. OceanBI begrijpt dit. Wij weten dat je het meest gebaat bent bij business intelligence die specifiek voor jouw organisatie ontwikkeld is. Ons team luistert naar jouw doelen en adviseert over de optimale opzet voor uw business intelligence management. Vervolgens zorgen wij voor een robuuste, gebruiksvriendelijke oplossing die met jouw veranderende behoeften mee kan groeien.

Zou je graag jouw bestaande business intelligence management systemen willen laten verbeteren? Of wil je weten wat in jouw geval de beste business intelligence oplossing zou zijn? OceanBI vertelt graag meer. Neem contact op met onze specialisten en maak een afspraak voor een vrijblijvend gesprek.

Maak een vrijblijvende afspraak

Terug naar Oplossingen BI en Data Management