• Home

Welke activiteiten leveren u de meeste omzet op? Welke bedrijfsprocessen zijn het meest gevoelig voor invloeden van buitenaf? Hoeveel kost uw core business nu echt? En waar kunnen deze kosten het meest effectief worden teruggedrongen?

Iedere organisatie wil dit soort vragen snel en nauwkeurig kunnen beantwoorden. De data die hiervoor nodig is, is in moderne organisaties gelukkig in overvloed aanwezig – en datawarehouse management bepaalt of deze ook daadwerkelijk effectief kan worden ingezet.

Wilt u zeker weten dat uw data zijn waarde behoudt? OceanBI legt uit waarom datawarehouse management zo belangrijk is en helpt u om de beste aanpak voor uw organisatie te vinden.

Hoe belangrijk is datawarehouse management?

Uw datawarehouse is het beste te vergelijken met een archiefkast. Datawarehouse management bepaalt hoe opgeruimd en overzichtelijk de archiefkast is. Is de kwaliteit van uw datawarehouse management hoog, dan kunt u altijd de stukken uit de archiefkast pakken die u op dat moment nodig heeft. Dit is belangrijk aangezien er iedere dag vele nieuwe stukken worden toegevoegd.

Een bedrijf produceert immers continu nieuwe data, op talloze plaatsen en momenten. Op het eerste gezicht lijken er misschien weinig verbanden in deze informatie te ontdekken, maar uw business intelligence kan hier vaak wel degelijk bijzonder interessante inzichten uit destilleren – mits uw datawarehouse management op de juiste manier is ingericht.

Effectieve oplossingen voor datawarehouse management

OceanBI biedt hoogwaardige business intelligence oplossingen voor organisaties en bedrijven die meer waarde uit hun informatie willen kunnen halen. Wij begrijpen dat u met één druk op de knop toegang wilt kunnen hebben tot alle rapportages die voor het succes van uw onderneming belangrijk zijn. Scherpe, relevante datavisualisaties vereisen echter wel een sterke fundering. Daarom besteden wij altijd aandacht aan de kwaliteit van uw datawarehouse management.

Bent u op zoek naar een betere manier om uw data op te slaan of wilt u uw datawarehouse management door een specialist laten evalueren? Neem contact op met OceanBI en maak een afspraak met een van onze experts. Wij werken graag met u samen om een datawarehouse management oplossing te vinden die past bij uw organisatie.

Heeft uw organisatie nog geen business
intelligence, of laten uw bestaande
voorzieningen te wensen over?

Maak direct
een afspraak

GO!

Klanten aan het woord

Nu we snel en eenvoudig beschikken over stuurinformatie kunnen we onze klanten optimaal van dienst zijn. Dit alles zorgt ervoor dat ons nieuwe informatiesysteem zichzelf binnen 1 maand heeft terugverdiend.

Stefan Vermeulen

Arcadis Aqumen Facility Management

DDM Studio

Met DDM Studio voor SQL Server wordt de bouw van een datawarehouse met een factor 4 versneld. Bovendien is het resultaat transparant en voorspelbaar, TCO reducties van tenminste 50% zijn in de praktijk bij alle projecten bewezen.

Wilt u een demo aanvragen?