• Home

Welke activiteiten leveren u de meeste omzet op? Welke bedrijfsprocessen zijn het meest gevoelig voor invloeden van buitenaf? Hoeveel kost uw core business nu echt? En waar kunnen deze kosten het meest effectief worden teruggedrongen?

Iedere organisatie wil dit soort vragen snel en nauwkeurig kunnen beantwoorden. De data die hiervoor nodig is, is in moderne organisaties gelukkig in overvloed aanwezig – en datawarehouse management bepaalt of deze ook daadwerkelijk effectief kan worden ingezet.

Wilt u zeker weten dat uw data zijn waarde behoudt? OceanBI legt uit waarom datawarehouse management zo belangrijk is en helpt u om de beste aanpak voor uw organisatie te vinden.

Hoe belangrijk is datawarehouse management?

Uw datawarehouse is het beste te vergelijken met een archiefkast. Datawarehouse management bepaalt hoe opgeruimd en overzichtelijk de archiefkast is. Is de kwaliteit van uw datawarehouse management hoog, dan kunt u altijd de stukken uit de archiefkast pakken die u op dat moment nodig heeft. Dit is belangrijk aangezien er iedere dag vele nieuwe stukken worden toegevoegd.

Een bedrijf produceert immers continu nieuwe data, op talloze plaatsen en momenten. Op het eerste gezicht lijken er misschien weinig verbanden in deze informatie te ontdekken, maar uw business intelligence kan hier vaak wel degelijk bijzonder interessante inzichten uit destilleren – mits uw datawarehouse management op de juiste manier is ingericht.

Effectieve oplossingen voor datawarehouse management

OceanBI biedt hoogwaardige business intelligence oplossingen voor organisaties en bedrijven die meer waarde uit hun informatie willen kunnen halen. Wij begrijpen dat u met één druk op de knop toegang wilt kunnen hebben tot alle rapportages die voor het succes van uw onderneming belangrijk zijn. Scherpe, relevante datavisualisaties vereisen echter wel een sterke fundering. Daarom besteden wij altijd aandacht aan de kwaliteit van uw datawarehouse management.

Bent u op zoek naar een betere manier om uw data op te slaan of wilt u uw datawarehouse management door een specialist laten evalueren? Neem contact op met OceanBI en maak een afspraak met een van onze experts. Wij werken graag met u samen om een datawarehouse management oplossing te vinden die past bij uw organisatie.

Business Intelligence Management

Hoe presteert uw onderneming? Worden uw doelen en targets consistent op de juiste manier behaald? Waar liggen de beste kansen om uw effectiviteit en efficiency te verbeteren?

Business Intelligence verzamelt de informatie die u nodig heeft om deze vragen te beantwoorden, maar performance management laat zien welk antwoord de optimale resultaten biedt. Business Intelligence en Analytics maken het mogelijk om effectief aan te sturen op de doelen die voor uw organisatie belangrijk zijn – van de meest grootschalige processen tot individuele werkzaamheden. OceanBI heeft alle expertise in huis om uw business intelligence en analytics compleet op de behoeften van uw organisatie af te stemmen.

Business intelligence en analytics

De informatie die in uw organisatie ontstaat is niet per definitie direct bruikbaar of overzichtelijk; moderne organisaties hebben immers vele uiteenlopende informatiestromen. Business intelligence en Analytics kunt u daarom ook wel zien als de fundering waarop uw Business intelligence  management gebouwd moet worden – het ontsluit de informatie die u nodig heeft om uw werkprocessen effectiever en efficiënter te maken.

Daarvoor moeten uw business intelligence en analytics oplossingen natuurlijk wel met het oog op uw strategie en doelstellingen ingericht worden. U moet dus niet alleen van tevoren bepalen welke informatie het meest relevant is voor uw strategie en doelstellingen, maar ook goed nadenken over de manier waarop deze ontsloten en gestructureerd wordt.

Vind de optimale oplossing met OceanBI

Goed business intelligence management is maatwerk – iedere organisatie is immers uniek. OceanBI begrijpt dit. Wij weten dat u het meest gebaat bent bij business intelligence die specifiek voor uw organisatie ontwikkeld is. Ons team luistert naar uw doelen, adviseert u over de optimale opzet voor uw business intelligence management en zorgt vervolgens voor een robuuste, gebruiksvriendelijke oplossing die met uw veranderende behoeften mee kan groeien.

Zou u graag uw bestaande business intelligence management systemen willen laten verbeteren, of wilt u weten wat in uw geval de beste business intelligence oplossing zou zijn? OceanBI vertelt u graag meer. Neem contact op met onze specialisten en maak een afspraak voor een vrijblijvend gesprek.

Heeft uw organisatie nog geen business
intelligence, of laten uw bestaande
voorzieningen te wensen over?

Maak direct
een afspraak

GO!

Klanten aan het woord

Nu we snel en eenvoudig beschikken over stuurinformatie kunnen we onze klanten optimaal van dienst zijn. Dit alles zorgt ervoor dat ons nieuwe informatiesysteem zichzelf binnen 1 maand heeft terugverdiend.

Stefan Vermeulen

Arcadis Aqumen Facility Management

DDM Studio

Met DDM Studio voor SQL Server wordt de bouw van een datawarehouse met een factor 4 versneld. Bovendien is het resultaat transparant en voorspelbaar, TCO reducties van tenminste 50% zijn in de praktijk bij alle projecten bewezen.

Wilt u een demo aanvragen?