• Home

Hoe presteert uw onderneming? Worden uw doelen en targets consistent op de juiste manier behaald? Waar liggen de beste kansen om uw effectiviteit en efficiency te verbeteren?

Business intelligence verzamelt de informatie die u nodig heeft om deze vragen te beantwoorden, maar performance management laat zien welk antwoord de optimale resultaten biedt. Performance management maakt het mogelijk om effectief aan te sturen op de doelen die voor uw organisatie belangrijk zijn – van de meest grootschalige processen tot individuele werkzaamheden. OceanBI heeft alle expertise in huis om uw performance management en business intelligence compleet op de behoeften van uw organisatie af te stemmen.

Business intelligence en performance management

De informatie die in uw organisatie ontstaat is niet per definitie direct bruikbaar of overzichtelijk; moderne organisaties hebben immers vele uiteenlopende informatiestromen. Business intelligence kunt u daarom ook wel zien als de fundering waarop uw performance management gebouwd moet worden – het ontsluit de informatie die u nodig heeft om uw werkprocessen effectiever en efficiënter te maken.

Daarvoor moeten uw business intelligence oplossingen natuurlijk wel met het oog op performance management ingericht worden. U moet dus niet alleen van tevoren bepalen welke informatie het meest relevant is voor uw performance management, maar ook goed nadenken over de manier waarop deze ontsloten en gestructureerd wordt.

Vind de optimale oplossing met OceanBI

Goed performance management is maatwerk – iedere organisatie is immers uniek. OceanBI begrijpt dit. Wij weten dat u het meest gebaat bent bij business intelligence die specifiek voor uw organisatie ontwikkeld is. Ons team luistert naar uw doelen, adviseert u over de optimale opzet voor uw performance management en zorgt vervolgens voor een robuuste, gebruiksvriendelijke oplossing die met uw veranderende behoeften mee kan groeien.

Zou u graag uw bestaande performance management systemen willen laten verbeteren, of wilt u weten wat in uw geval de beste business intelligence oplossing zou zijn? OceanBI vertelt u graag meer. Neem contact op met onze specialisten en maak een afspraak voor een vrijblijvend gesprek.

Heeft uw organisatie nog geen business
intelligence, of laten uw bestaande
voorzieningen te wensen over?

Maak direct
een afspraak

GO!

Klanten aan het woord

Nu we snel en eenvoudig beschikken over stuurinformatie kunnen we onze klanten optimaal van dienst zijn. Dit alles zorgt ervoor dat ons nieuwe informatiesysteem zichzelf binnen 1 maand heeft terugverdiend.

Stefan Vermeulen

Arcadis Aqumen Facility Management

DDM Studio

Met DDM Studio voor SQL Server wordt de bouw van een datawarehouse met een factor 4 versneld. Bovendien is het resultaat transparant en voorspelbaar, TCO reducties van tenminste 50% zijn in de praktijk bij alle projecten bewezen.

Wilt u een demo aanvragen?