markerMaatwerkoplossingen

markerBetrokken & direct

markerResultaatgericht

markerSamen voor de beste oplossing


Het einde van Microsoft support voor SQL Server 2005 is 12 april 2016. Maak daarom snel met uw bedrijf de stap vooruit door migratie naar SQL Server 2014 of SQL Server 2016, die binnenkort komt en snellere analytics, unieke hybride mogelijkheden, toonaangevende beveiliging en nog veel meer biedt.

Neem contact met ons op voor meer informatie om u te helpen deze overstap te maken en deze in de toekomst te vergemakkelijken. Kom meer te weten over einde van support, redenen om te upgraden, hoe de planning op te pakken en uitvoering te geven aan de volgende stap naar een moderner data platform.

“Data is de nieuwe elektriciteit”

Data wordt steeds belangrijker voor zakelijk succes in de wereld van vandaag. Met moderne technologie, is het makkelijker dan ooit om data om te zetten in intelligentie, inzicht, en actie. Zoals Satya Nadella, CEO van Microsoft, zegt: “Data is de nieuwe elektriciteit.” We (lees: “U”) zijn uitgegroeid tot data-gedreven organisaties, soms niet bewust van de mogelijkheden om de waarde van gegevens te maximaliseren.

Innovatieve organisaties zullen zich in toenemende mate richten op partners die hen helpen de waarde uit hun gegevens op te halen. SQL Server 2016 is een game-changer volgens Microsoft. Het werd gebouwd als cloud-primeur voor de nieuwe wereld van massale data, machine learning, en geavanceerde analyses. We zijn erg verheugd om de nieuwe mogelijkheden die het uw organisatie biedt te verkennen.

Alles ingebouwd

SQL Server 2016 is niet alleen een relationele database-.Het is een hele data platform voor uw bedrijf, met een ongelooflijke total cost of ownership. Het biedt een consistente ervaring van on-premise naar de cloud, met de in-memory op alle workloads.

Plus, alle belangrijke functies en mogelijkheden zijn al opgenomen, dus er is geen noodzaak voor het individuele licentie modules, waardoor het nog makkelijker is om te verhuizen naar de industrie leider en wereldwijd voornaamste oplossing voor bedrijfskritische intelligentie.

Meer informatie over SQL Server 2016 en de mogelijkheden op de Microsoft-blog (alleen in het Engels), en meld je aan voor SQL 2016 preview hier.

Geïnteresseerd in de integratie van DDM Studio voor SQL Server in uw Data Governance, Data Management, Metadata, Master Data Management, Data Quality, Datawarehousing en / of Business Intelligence strategie?

Neem contact met ons op!