• Home

In besluitvormingsprocessen is het van absoluut belang dat we het over hetzelfde hebben, beslissingen worden idealiter gevormd vanuit de zekerheid dat de kritische data die beschikbaar is ook voldoet aan deze eisen. Master Data Management (MDM) is een methode die wordt gebruikt om consistente definities van data vast te leggen en te besturen, zodat er 1 centraal referentiepunt wordt vastgelegd. Deze Master Data heeft een nauwe relatie met Reference Data, de set van toegestane waarden en de analytische data die het besluitvormingsproces ondersteunen. Het komt vaak voor dat een vraag rond Business Intelligence (BI) of bedrijfsinformatie als randvoorwaarde voor succes om een oplossing vraagt die het Master Data Management proces regelt als eerste stap vereisen. Master- en Reference Data zijn cruciale randvoorwaarden in integrale en schaalbare Data Management oplossingen. Ocean BI heeft veel ervaring in het snel inzichtelijk maken van MDM behoeften, zowel vanuit grote als kleinere projecten. In de praktijk hebben we veelvuldig bewijs geleverd dat zelfs in de meest complexe omgevingen nationaal, Europees en wereldwijd, de inrichting van een solide MDM strategie snel tot solide resultaat leidt.

Heeft uw organisatie nog geen business
intelligence, of laten uw bestaande
voorzieningen te wensen over?

Maak direct
een afspraak

GO!

Klanten aan het woord

Nu we snel en eenvoudig beschikken over stuurinformatie kunnen we onze klanten optimaal van dienst zijn. Dit alles zorgt ervoor dat ons nieuwe informatiesysteem zichzelf binnen 1 maand heeft terugverdiend.

Stefan Vermeulen

Arcadis Aqumen Facility Management

DDM Studio

Met DDM Studio voor SQL Server wordt de bouw van een datawarehouse met een factor 4 versneld. Bovendien is het resultaat transparant en voorspelbaar, TCO reducties van tenminste 50% zijn in de praktijk bij alle projecten bewezen.

Wilt u een demo aanvragen?