markerMaatwerkoplossingen

markerBetrokken & direct

markerResultaatgericht

markerSamen voor de beste oplossing


Deze week vindt in de Iraakse hoofdstad Baghdad een bijzonder sportief evenement plaats.

Onder auspiciën van het Iraakse Ministerie van Jeugd en Sport is een expat voetbalteam uit Europa op bezoek in Irak om deel te nemen aan een voetbaltoernooi dat deze week van 22-29 mei 2017 plaatsvindt. Het doel is om de FIFA een signaal te geven de ban op Iraakse stadions op te heffen en eenheid te vinden in sportiviteit.

Haidar Hussein, Informatie Analist bij OceanBI, is met zijn voetbalteam van OVC26 (www.ovc26.nl) deze week in Baghdad. Sinds vorig jaar is OceanBI sponsor van het Tilburgse OVC26.

In het domein van data zijn diversiteit en integratie dagelijkse vanzelfsprekendheden, juist door integratie vindt data rijkdom en kracht voor het nemen van belangrijke (bedrijfs-) beslissingen die leiden tot ontwikkeling en groei. Binnen OceanBI vinden wij elke dag in de verschillen de optelsom van aandacht, kwaliteit en daadkracht die nodig zijn voor het leveren van unieke prestaties en geweldige resultaten.

OceanBI is een innovatieve specialist op het gebied van Data Management in het algemeen, en datawarehouse automation in het bijzonder. De unieke inzet van metadata en toepassing van bewezen methodieken leggen het fundament onder de integrale data management strategie van OceanBI. Door het automatiseren van processen rond data management thema’s worden  schaalbare en innovatieve oplossingen gerealiseerd.

Wij wensen OVC26, FC.Baghdad, Haidar en zijn team succes en mooie sportieve resultaten toe.