markerMaatwerkoplossingen

markerBetrokken & direct

markerResultaatgericht

markerSamen voor de beste oplossing

OceanBI attends the MarkLogic WORLD TOUR
2014

MarkLogic World brengt experts in de database wereld samen. In de stad van uw keuze, voor een ontmoeting met deskundigen. Sessies over semantiek, elasticiteit, gelaagde opslag en nog veel meer. Leer waarom schema-agnostic Enterprise NoSQL databases het vertrouwde platform vormen voor organisaties die kijken naar genereren van inkomsten, omzetgroei, stroomlijnen van activiteiten en beheersen van risico’s.

MarkLogic WORLD krijgt een make-over in 2014!

In plaats van één evenement, gaat de MarkLogic WORLD de weg op! MarkLogic WORLD 2014 gaat van start met een technische 2-daagse betaalde conferentie in San Francisco, gericht op training en het opleiden van onze klanten en partners. Netwerken met andere MarkLogic experts, best practices delen, krijgen van hands-on ervaring met onze pre-conference opleidingen, en de hefboomwerking van waardevolle één-op-één sessies met de technologen die onze bekroonde producten gebruiken.

Na ons diepgaande 2 daagse evenement, komt MarkLogic WORLD in mei en juni naar u toe. De MarkLogic WORLD TOUR doet verschillende steden in Europa en de VS aan voor een eendaagse gratis conferentie, met 2 tracks. Één track gericht op onze bestaande klanten ( technisch) en een tweede gericht op degenen die nieuw zijn voor MarkLogic (bedrijfsniveau).