markerMaatwerkoplossingen

markerBetrokken & direct

markerResultaatgericht

markerSamen voor de beste oplossing


Ocean BI, een zee van informatie, is Silver Partner van de Automation in BI & Analytics conference 2014.

In het afgelopen decennium is automatisering langzaam maar geleidelijk de BI & Analytics wereld binnengekomen. Vandaag is het een bewezen en succesvolle discipline die snel groeit in volwassenheid. De dagen dat IT-programmeurs met de hand code moesten kloppen zijn voorbij. Nu er tools voorhanden zijn die dit overnemen wordt deze technologie steeds enthousiaster omarmt, zowel door business als door BI en IT teams.

Niet uitsluitend voor de efficiëntie van de ontwikkelingsprocessen, maar vooral ook om BI en Analytics processen robuuster en beheersbaar te maken, en om de ontwikkeling sneller en flexibeler te maken. Daarmee wordt BI & Analytics ontwikkeling voorspelbaar en agile. Snellere respons op business vraagstukken in combinatie met (veel) beter en goedkoper onderhoudbaarheid betekent snelle levering van resultaten. Deze snelle levering blijft door automatisering ook gehandhaafd in de processen. Voorbij zijn de tijden waarin ‘quick & dirty’ hand in hand gingen.

Na het succes van de Datawarehouse automatisering conferenties in de afgelopen drie jaar, is dit jaar besloten om de onderwerpen die worden behandeld uit te breiden. Dit jaar zijn de ‘2 ½’ tracks nieuw:

Eén track zal de traditionele inhoud bevatten, gericht op ontwerp patronen voor data warehouses, een Technical / ‘backroom’ track waar wordt getoond welke orde van productiviteitsgroei wordt bereikt met automatiseringstools. Tools & proces die ETL ontwikkeling versnellen, datamodellen genereren en handmatige codering elimineren.

Een andere track toont een verzameling van oplossingen gericht op eindgebruikers en stelt hen in staat om self-service BI en het creëren van analytische oplossingen in de praktijk te testen. Dit heeft niet alleen betrekking op bespoediging van het eisen proces, maar ook eenvoudige visualisatie voor data exploratie, drag and drop dashboard design en office suite geïntegreerde rapportage-oplossingen.

Voor de eerste keer, is er een Hands-on / Lab track, die beschikbaar is voor een beperkt aantal gebruikers. In deze track kan je ‘hands on’ werken met de tools, kan je de experts vragen voorleggen en verkrijg je uit eerste hand ervaring met het gebruik van (data warehouse) automatisering tooling.

Meer over deze conferentie lees je hier:

http://bi-podium.nl/showcase/automation_in_bi_analytics_conference_2014/37

Het programma van 22 mei 2014 is als volgt opgebouwd:

http://bi-podium.nl/showcase/automation_in_bi_analytics_conference_2014/37/programma

Maak een afspraak voor een demo van onze data warehouse automation methodiek, ontwikkeld in het platform van DDM Studio voor SQL Server.