markerMaatwerkoplossingen

markerBetrokken & direct

markerResultaatgericht

markerSamen voor de beste oplossing


 

Vanuit de integratiestrategie die binnen KVL Inspiratie Technologie (KVL) in 2012 werd ingezet, is de ondertekening van de Value Added Reseller (VAR) overeenkomst met Ocean BI de volgende logische stap naar een krachtige focus op haar dienstenmodel en verdere ontwikkeling van hoogwaardige Business Intelligence (BI) diensten.

Sinds 2006 levert KVL een groeiend aantal solutions, waaronder Scherp Talent, Managed BI Resourcing, Managed Data Quality (datakwaliteitsmonitor) en Managed Datawarehousing; de datawarehouse automation oplossing met DDM Studio (Dynamic Data Modelling) van Ocean BI onder de motorkap voor het snel en resultaatgericht leveren van BI-oplossingen. Dit portfolio zal in de komende jaren uitgebreid worden tot een full-service BI dienstverlening, waarbij het accent ligt op het ondersteunen van de business om de maximale waarde uit data te halen.

H2VR die zich in de afgelopen 7 jaren heeft toegelegd op de ontwikkeling van DDM Studio software, draagt per 1 januari 2014 officieel de naam Ocean BI, een zee van informatie. Ocean BI zal zich richten op de verdere ontwikkeling van DDM Studio en vergroten van het marktaandeel via een channel, met in de toekomst meer resellers en implementatiepartners.

De nieuwe samenwerking biedt voor beide organisaties een optimaal fundament voor groei en ontwikkeling, zowel in samenwerking als onafhankelijk van elkaar. De focus op de respectievelijke businessmodellen stimuleert in positieve zin de performance en maakt de sturing eenvoudiger.

 

Harm Geerlings (hgeerlings@oceanBI.com)

Ron van der Kleij (rvanderkleij@kvl.nl)

 

 

Contactgegevens:

Ocean BI B.V.

Sluisplein 61

1975 AG IJMUIDEN


KVL Inspiratie Technologie B.V.

Van Nelleweg 2422

3044 BC ROTTERDAM


Over Ocean BI, een zee van Informatie

Ocean BI is een innovatieve organisatie gericht op automatisering van processen rond Informatie Management in het algemeen en datawarehouse automation in het bijzonder. De innovatieve kenmerken worden gedragen door een unieke inzet van metadata management en de adoptie van in de praktijk bewezen (ontwikkel) methodieken. Deze combinatie legt het fundament onder het realiseren van supersnelle resultaten, terwijl de risico’s zeer beperkt blijven door de inzet van best practices. Lees meer op www.oceanbi.com

Over KVL Inspiratie Technologie – Kleur je data. Met KVL.

KVL Inspiratie Technologie (KVL) is een specialist op het vlak van Business Intelligence, Datawarehousing, Data-Integratie en Datakwaliteit.  KVL onderscheidt zich door zijn sterk innovatieve karakter, dynamiek en hoge klanttevredenheid.

KVL helpt organisaties om meer uit zichzelf te halen. Hun grijze massa te laten werken. Data die ongebruikt ligt opgeslagen, zetten wij om in informatie. Over kansen, klanten, risico’s en bedreigingen. Zo komt u te weten waar uw organisatie goed in is. En vooral: waar het beter kan.

De vestiging in Rotterdam in de Van Nelle Ontwerpfabriek is zeker geen toeval, de no-nonsense benadering en aanpakkersmentaliteit zit de 45 KVL-specialisten in de genen. Binnen het vakgebied heeft KVL zich een unieke positie verworven zonder sterallures. Lees meer op www.kvl.nl.