markerMaatwerkoplossingen

markerBetrokken & direct

markerResultaatgericht

markerSamen voor de beste oplossing


Microsoft Power BI, Selfservice BI

Selfservice BI wordt nogal een verward met tools, terwijl het met tools slechts voor een deel te maken heeft. Het verzamelen van gegevens lijkt gemeengoed te zijn geworden; met data als een zeer belangrijke asset, in zowel kleine als grote organisaties, wordt het verzamelen van data en het op de juiste wijze interpreteren van deze data cruciaal. Data is een instrument om te komen tot objectieve metingen, het verwerven van dynamische analyses en zelfs voorspellingen over toekomstige trends.

Data Management is een proces in de organisatie waar de organisatie zelf de leiding over wil nemen, en terecht, het is een voorwaarde voor een optimale bedrijfsvoering.

Microsoft heeft hiervoor Power BI ontwikkeld, een nuttig instrument om Selfservice BI in een organisatie te ondersteunen.

Donderdag 28 september jongstleden organiseerde OceanBI een succesvolle demo sessie van Microsoft Power BI, een hands on sessie die op een transparante manier de aangeboden functionaliteiten toelicht.

Wilt u zelf zien hoe Power BI werkt en wat het voor uw organisatie kan betekenen? Graag ga we samen op zoek voor naar oplossingen die passen bij de behoefte en omvang van uw organisatie, kijken we naar schaalbare oplossingen om kleinschalig van start te kunnen zonder het grote plaatje uit het oog te verliezen.

Neem via onderstaand formulier contact op met OceanBI, wij staan voor u klaar om de dynamiek en kracht te tonen van de veelheid aan mogelijkheden.