markerMaatwerkoplossingen

markerBetrokken & direct

markerResultaatgericht

markerSamen voor de beste oplossing

DDM Studio voor SQL Server
compatibel met SQL Server 2016

DDM Studio voor SQL Server, versie  4.0.2, is SQL Server 2016 compatibel en gecertificeerd (geldt ook voor SQL Server 2014). Zowel op de on-site versie als in de Azure omgeving zijn de tests succesvol uitgevoerd, de bestaande informatie modellen worden razendsnel geladen. Hierdoor kunnen alle DDM Studio klanten met minimale inspanningen de upgrade naar SQL Server 2016 gaan inzetten.

Waarom migreren DDM Studio voor SQL Server?

Compliancy

Waarom migreren als het huidige platform draait als een zonnetje, bovendien is iedereen al druk genoeg en zijn er andere prioriteiten. Eén van de redenen om te migreren kan compliancy zijn: sinds april 2016 is Microsoft support voor SQL Server 2005 vervallen, hierdoor ontvangt u geen security updates en patches meer. Dan bent u niet meer compliant en loopt u extra beveiligings- en compliancyrisico’s

Nieuwe ontwikkelingen benutten

Cloud computing, big data en mobile device management zijn aanvullende overwegingen om het huidige data management platform op voor te bereiden. Daarnaast zijn nieuwe features van “In Memory technologie” en “Always On” mogelijkheden om de professionaliteit en beschikbaarheid van data te verhogen binnen de data management omgeving.

Azure

Ook de overstap naar Azure met alle bijkomende voordelen en nieuwe mogelijkheden kan een goede reden zijn om te migreren.

Of en in welke mate deze nieuwe mogelijkheden een bijdrage leveren aan de effectiviteit van het data management in uw organisatie is een vraag die OceanBI graag samen met u onderzoekt. Met een korte assessment leveren onze ervaren professionals advies op maat, zodat u weloverwogen een beslissing kan nemen over de volgende stappen om uw informatie management naar een hoger plan te bewegen.

Maak vandaag nog een afspraak voor een verkennend gesprek en informeer u rond de mogelijkheden.

  

Over Ocean BI, een zee van Informatie

Ocean BI is een innovatieve organisatie gericht op automatisering van processen rond Informatie Management in het algemeen en datawarehouse automation in het bijzonder. De innovatieve kenmerken worden gedragen door een unieke inzet van metadata management en de adoptie van in de praktijk bewezen (ontwikkel) methodieken. Deze combinatie legt het fundament onder het realiseren van supersnelle resultaten, terwijl de risico’s zeer beperkt blijven door de inzet van best practices. Lees meer op www.oceanbi.com