• Home

Data Management en Data Governance zijn paraplu begrippen voor een integraal proces waarin vanuit verschillende disciplines en domeinen data als een waardevol instrument wordt benaderd. Steeds vaker wordt dit populair aangekondigd als Data als een Asset, een Data Driven organisatie. Het DAMA framework biedt een overzichtelijk houvast voor de domeinen en disciplines die betrokken zijn bij Data Management. Ocean BI richt zich in haar productontwikkeling en dienstverlening op dit framework, zo houden wij focus op waar we goed in zijn en blijven we scherp op innovatie. Wij houden de dingen graag simpel.

Heeft uw organisatie nog geen business
intelligence, of laten uw bestaande
voorzieningen te wensen over?

Maak direct
een afspraak

GO!

Klanten aan het woord

Nu we snel en eenvoudig beschikken over stuurinformatie kunnen we onze klanten optimaal van dienst zijn. Dit alles zorgt ervoor dat ons nieuwe informatiesysteem zichzelf binnen 1 maand heeft terugverdiend.

Stefan Vermeulen

Arcadis Aqumen Facility Management

DDM Studio

Met DDM Studio voor SQL Server wordt de bouw van een datawarehouse met een factor 4 versneld. Bovendien is het resultaat transparant en voorspelbaar, TCO reducties van tenminste 50% zijn in de praktijk bij alle projecten bewezen.

Wilt u een demo aanvragen?