markerMaatwerkoplossingen

markerBetrokken & direct

markerResultaatgericht

markerSamen voor de beste oplossing


KVL Inspiratie Technologie (KVL) organiseert dit jaar een reeks ontbijtsessies. Hierbij worden de nieuwste innovaties en trends belicht op het gebied van business intelligence en data warehousing. De sessies zijn kort, to-the-point en praktisch. We ontvangen u om 08:00 uur in de Van Nelle ontwerpfabriek met een goed verzorgd ontbijt en eindigen om 10:00 uur.

U bent van harte welkom om deel te nemen aan de eerste ontbijtsessie op donderdag 24 april 2014 met “Time to market met Datawarehouse Automation” als onderwerp.

Het ontwerpen, ontwikkelen en onderhouden van een datawarehouse met behulp van conventionele tools is complex, arbeidsintensief en tijdrovend. De implementaties zijn vaak rigide, beperkt in scope en lijden aan een lage adoptiegraad. Met behulp van datawarehouse automation zijn de kosten van implementatie en onderhoud drastisch te reduceren en is binnen afzienbare tijd een volledig werkende informatievoorziening te realiseren.

De Business Intelligence Architect van ABN AMRO Hypotheken Groep – geeft inzicht in de uitdagingen en voordelen van Datawarehouse Automation bij ABN AMRO. Met een praktijkdemo ziet u hoe snelheid, flexibiliteit en dus “time-to-market” wordt gewonnen.

Alles over deze ontbijtsessie en voor registratie:

http://www.kvl.nl/nl/news/81/ontbijtsessie-datawarehouse-automation